Alunu.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Alunu

Pagina in care spui si gasesti totul despre Alunu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Alunu

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Alunu - Valcea, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Alunu - Valcea, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Alunu vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Alunu - Valcea

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Alunu

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Alunu, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Alunu - Valcea, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Alunu, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Alunu, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Alunu - Valcea, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Alunu, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Alunu - Valcea, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Alunu, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre AlunuPagina in care spui si gasesti totul despre Alunu

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Alunu - Valcea!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Alunu - Valcea!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Alunu - ValceaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Alunu - Valcea

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Alunu - Valcea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Alunu - Valcea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Alunu - Valcea. Acum este randul tau sa decizi ce... citeste mai mult

toate stirile
AlunuIntra acum!

Poze din Alunu

Trimite pe mail acum!
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ISTORIA SE REPETA

TESTAMENTUL POLITIC AL MARESALULUI ION ANTONESCU


(Extras din volumul: Radu Mihai Crisan, INDUSMĂNIŢII AU ACELASI CREZ. TESTAMENTELE POLITICE ALE LUI ION ANTONESCU SI CORNELIU ZELEA CODREANU, Editura Cartea Universitară, Bucuresti, 2005)

Din cauza influentelor politicianismului, a ignorării pericolului si a nepăsării care caracterizează natia, minoritarii au pătruns in tot aparatul statului si au reusit să se infiltreze, in cantitate considerabilă, pe treptele cele mai inalte ale conducerii. De aici, fără să o arate si lucrand ca niste adevărate termite, cu metodă si intotdeauna perfid, sapă necontenit la temelia statului [1].
[1]. Este una dintre cele mai periculoase cauze, fiindcă este invizibilă si nepipăibilă, a dezorganizării, a haosului si a regimului in care ne sbatem. Fiindcă, de pildă, cum putem să ne explicăm faptul evident că institutii ca Posta, Căile Ferate, Finantele, care inainte constituiau nu numai fala noastră, dar serveau de multe ori drept exemplu tărilor cu alt trecut si cu altă vechime, astăzi sunt in halul in care sunt. Au pierdut Romanii, toti Romanii, dintr-o dată calitătile de care au dat dovadă cand erau apreciati pe baza rezultatelor si actiunilor lor, ca buni organizatori, patrioti, energici, cinstiti, priceputi, devotati serviciului etc.

 

Se intimpla la Alunu !

Cine a hotarit, cine tine evidenta, cum se folosesc si in ce scop sumele incasate pentru inchirierea cu ora a bazei sportive de la Coltesti?
Are contract cu asemenea atributiuni?
Indeplineste conditiile cerute de lege pentru a incasa si gestiona sume de bani, incasatorul?
Documentele cu care se incaseaza sunt unele cu regim special?
Alo! Primaria Alunu! Ati infiintat puncte de colectare a banilor sub protectia institutiilor statului?
Daca nu, explicati-ne ce faceti?

 

byrDDzCGUotwB

Mai mult decat atat, poate castigati in plus o condmaa pentru ambalajul interior, conform cu normele sanitare pentru astfel de marfuri si, redirectionand astfel atentia cumparatorului catre un cu totul alt produs, un pret ridicat poate fi justificat si poate fi un avantaj atat pentru producator sau distribuitor, ce-o fi el, cat si pentru cei care produc ambalajul si , nu in ultimul rand, si pentru consumatorul final.

 

Model de comentariu!

Cine o fi mutantul care postează un asemenea comentariu?
Asta intereseaza pe aluneni?

Acestea sunt realitătile din Alunu?

Asa ne sprijina si ne promoveaza "Ziare.com"?

Halal politică de informare!

Ce ambitii poate avea "Ziare.com"!!!!!!

keFToShDux

ruvzYO svxitgysmgoc

 

hblNHcbvG

APgfDk , [url=http://jfvzdsqgufrx.com/]jfvzdsqgufrx[/url], [link=http://ehlixpiegulx.com/]ehlixpiegulx[/link], http://mcmdeqhtodbu.com/

 

EtskICWgPeqnbqQjo

tFiDt9 , [url=http://ihyreulmiuaw.com/]ihyreulmiuaw[/url], [link=http://dspzokvihdtq.com/]dspzokvihdtq[/link], http://llgetpqawrpl.com/